Oblečte sa na záhradnú párty
Novinky
2022-09-01 11:26:06

Oblečte sa na záhradnú párty

Čaká vás letná oslava alebo záhradná párty? Tých bude hlavne počas letného obdobia určite viac než dosť. Podľa charakteru udalosti si na takúto príležitosť môžete zvoliť rôzny druh oblečenia a možností je viac než dosť! V prvom rade vám však odporúčame overiť si, o akú spoločenskú udalosť pôjde a aký typ oblečenia by ste si mali vybrať. Nestane sa vám tak, že by ste boli oblečená nevhodne. 

Tiež sa nezabudnite pozrieť aj na predpoveď počasia. Hoci je leto charakteristické horúcim počasím, nie je neobvyklé, že populudnie či večer môžu byť aj chladnejšie. 

Tu sú naše nápady na vhodné oblečenie pre vás.

Oblečenie na záhradnú párty

Ak sa chystáte na spomínanú záhradnú párty a chcete pôsobiť skôr elegantne, vyberte si overal. Overal je dostatočne pohodlný na to, aby ste v ňom mohli iba sedieť alebo byť aj aktívna. Podľa toho, aké je práve počasie si môžete aj z našej ponuky vybrať overaly krátkeho alebo dlhého strihu, ktoré vám budú skvele sedieť. Taktiež máme overaly, ktoré pôsobia vyslovene športovo alebo naopak také, ktoré sú elegantné. Stačí si iba vybrať!

Druhou skvelou alternatívou, ktorá nikdy nesklame sú letné šaty. Šaty môžu byť ľahké a dlhé alebo krátke - podľa toho, čo vám najviac vyhovuje. Výhodou šiat cez leto je, že sú skvelým ľahkým a priedušným kúskom, ktorý vás vďaka strihu neobmedzuje a tiež v nich nie je tak teplo. Ľahučké letné šaty sú naozaj nepostrádateľnou súčasťou šatníka ženy, ktorá sa chce cez leto cítiť pohodlne. 

 

Oblečenie na grilovačku

Čaká vás menej formálna udalosť? Potom sa oblečte jednoducho len krátke nohavice a top. Kraťasy taktiež nájdete v ponuke rôznych strihov, ktoré sú vhodné pre každú postavu. Aj keď nemáte miery modelky, nemusíte sa obmedzovať v tom, že si kraťasy neoblečiete. Vhodným strihom totiž dokážete divy. Zvoľte k nim jednofarebný jednoduchý top alebo naopak niečo výraznejšie. Neodporúčame vám však kraťasy kombinovať s topom v štýle crop top, pretože takáto kombinácia pôsobí príliš vyzývavo a hodí sa skôr na pláž.

Vždy nechajte vyniknúť buď svoje nohy alebo potom hornú časť tela. A to aj v lete. Nezabudnite, že leto praje farbám. Na letnú oslavu si vyberte pestré farby, ktoré ešte umocnia celkový pocit z tohto nezabudnuteľného obdobia.

Bundy

Blúzky & Košele

Šaty

Sukne a overaly

Tričká

Mikiny & Svetre

Saká & Vesty

Nohavice

Súpravy

Doplnky

Nočná bielizeň

Plavky

Výpredaj