Oblečte sa na pláž
Novinky
2022-09-01 11:27:15

Oblečte sa na pláž

Ako sa obliecť na pláž? To sa možno častokrát pýtate samej seba, ale pritom je oblečenie na pláž jedno z najpohodlnejších a najpríjemnejších. Prečo? Stačia vám plavky a pohodlný kúsok navrch v závislosti od toho, kam sa práve chystáte. V tomto článku vám dáme niekoľko skvelých tipov na to, ako sa môžete na pláž obliecť.

1. Tunika

Tunika je oblečenie z ľahkého materiálu, ktorého prvotný účel je ten, že ju môžete využiť ako zvršok, napríklad, vtedy, ak sa chystáte počas pobytu na pláži alebo na kúpalisku na obed alebo na zmrzlinu. Bez problémov však môžete použiť tuniku aj ako vrchný odev, a to vtedy, ak sa nenachádzate od pláže príliš ďaleko. Niektoré tuniky sú dlhšie a niektoré zase kratšie. Ak chcete tuniku použiť ako šaty, vyberte si o niečo dlhší kúsok, a to hlavne v prípade, že bude potrebné ísť ďaleko. Ak však len nasadnete do auta a vyskúpite pri vode, môžete ju bez váhania použiť. 

2. Kraťasy

Ďalším skvelým oblečením, ktoré je vynikajúce na pláž alebo na kúpalisko, sú kraťasy. Krátke nohavice si môžete obliecť aj v kombinácií s celými plavkami, ktoré budú vyzerať ako top. Nezabudnite si však do vašej tašky pribaliť aj náhradné tričko, ak by sa vaše plavky nevyšili do času, kým pôjdeme z pláže domov. Možností, ktoré máte k dispozícií, je neúrekom. Môžete si zvoliť jednoduché kraťasy, ktoré skombinujete so žabkami a jednoduchým tielkom. Alebo skôr riflové kraťasy alebo iný, vami obľúbený strih, ktorý môžete doplniť crop topom a sandálkmi na platforme. 

3. Šaty 

Letné šaty sú tiež veľmi obľúbeným a jednoduchým oblečením na pláž alebo kúpalisko. Ich výhodou je, že nemusíte nič kombinovať, jednoducho ich prevlečiete cez hlavu a oblečenie je na svete. Vyberte si šaty, ktoré sú skôr z ľahkých materiálov a jednoducho sa obliekajú. Vďaka tomu budú pre vás skutočne na pláži pohodlné. 

Ďalšou vhodnou alternatívou je tiež krátka sukňa, ktorú podobne ako v prípade krátkych nohavíc môžete len skombinovať s celými plavkami alebo doplniť vhodným topom.

Bundy

Blúzky & Košele

Šaty

Sukne a overaly

Tričká

Mikiny & Svetre

Saká & Vesty

Nohavice

Súpravy

Doplnky

Nočná bielizeň

Plavky

Výpredaj